Felhívás – VI. Jövő-szövő Nyári Tábor Martoson

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Kárpát-medencei Értékmentő Alapítvány (KÉRA) – a korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is – megrendezi a Jövő-szövő Nyári Tábort, immáron hatodik alkalommal 2023. augusztus 3-6. között Felvidéken, a Martosi  Rendezvényliget és Népfőiskola helyszínén.

A KÉRA elsődleges célja, hogy közösségteremtő erejével fogja össze a magyarokat a Kárpát-medencében, ki-kit a saját környezetében. Amennyiben számodra is fontosak a magyarság olyan értékei, mint: anyanyelvünk, népművészetünk, vagy a természeti kincseink, akkor köztünk a helyed!

Szeretnénk előzetes figyelmetekbe ajánlani a tábor brosúráját, amely a lehető legtöbb információt tartalmazza a soron következő táborunkról. A rövid ismertető hiperhivatkozásokat is tartalmaz, ezáltal egy-egy kép és logó átirányít a helyszínre és facebook oldalunkra, ahol a tábor előtti hetekben bővebb információkkal még  jelentkezni fogunk.

A részvételi szándék első lépése a brosúra végén található űrlap kitöltése (az űrlap szóra kattintva is elérhető), melyet 2023. július 30-ig van lehetőségetek elküldeni. A táborban való részvételi díjcsomagok szálláshelytől függőek, melyeket a csatolt brosúrában találsz.

Tekintettel arra a tényre, hogy a helyek korlátozottak, a végleges regisztrációkat a befizetések sorrendjébe fogadjuk. Kérjük, hogy utalás előtt mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a brosúrában található személyek egyikével, a szálláshelyek egyeztetése érdekében. Az utaláshoz szükséges adatokat a brosúra és az űrlap is tartalmazza.

Sok szeretettel, jó hangulattal és felejthetetlen élményekkel várunk Benneteket!

Előzetes programtervezet