Elindult a jelentkezés a VII. Jövő-szövő Nyári Táborba

A Kárpát-medencei Értékmentő Alapítvány (KÉRA) idén nyáron is megrendezi a Jövő-szövő Nyári Tábort, immáron 7. alkalommal 2024. július 31.-augusztus 4. között Magyarországon, Vértesbogláron a boglártanyai Erdei Iskola helyszínén. Bővebb információ a tanyáról, ide kattintva olvasható.

A KÉRA elsődleges célja, hogy közösségteremtő erejével fogja össze a magyarokat a Kárpát-medencében, ki-kit a saját környezetében. Amennyiben számodra is fontosak a magyarság olyan értékei, mint: anyanyelvünk, népművészetünk, vagy a természeti kincseink, akkor köztünk a helyed!

A négy nap során fontos szerepet kap a természet: első nap, az érkezés után a tanya állataival ismerkedhetnek meg a gyerekek. Második nap megnézhetik, hogyan történik a madárgyűrűzés, míg a szülők kertészeti és gyógynövényismereti bemutatót hallhatnak. Harmadik nap kirándulunk egyet, negyedik nap pedig kicsik és nagyok is kipróbálhatják az íjászkodást. Az izgalmakat kincskeresés és számháború, kézműves foglalkozás és nem utolsó sorban méta bajnokság fokozza, majd a táborozók mézkóstoláson pótolhatják az energiákat, hogy aztán este legyen mit leropni a táncházban.
Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet 2024. május 30-ig.

A részvételi díj befizetését 2024. június 15. napjáig várjuk az alább található számlaszámra.

Felnőttek esetén – 44.900,- Ft/fő/4 éj
10 év alatti gyermekek esetén – 31.900,- Ft/gyermek/4 éj
A szülőkkel együtt alvó kisgyermekek teljes költsége – 27.500,- Ft/pici gyerek/4 éj

A fenti árak napi háromszori étkezést, a szállásköltséget valamint a helyi programokat tartalmazzák. A fizetős programok (méhészkedés, táncház, stb.) költségeit a KÉRA finanszírozza. 

Azok, akik nem tudják a teljes részvételi díjat kifizetni, de részt kívánnak venni a táborban, kérjük, hogy a karpat.alapitvany@gmail.com e-mail címre küldjenek egy levelet – melyre a lehető leghamarabb válaszolnak a szervezők.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Kedvezményezett neve: KÁRPÁT-MEDENCEI ÉRTÉKMENTŐ ALAPÍTVÁNY
Bank neve: MBH Bank Nyrt.Bankszámlaszám: 10300002-10599930-49020010
Megjegyzés: táborköltség

Sok szeretettel, jó hangulattal és felejthetetlen élményekkel várunk Benneteket! KALANDRA FEL!

JELENTKEZEM

A VII. Jövő-szövő Nyári Tábor programtervezete

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük